ΝΔ: O ΣΥΡΙΖΑ υβρίζει και δεν προτείνει τίποτα -Διά του Πολάκη σαμποτάρει τους εμβολιασμούς

Για γενικόλογο υβρεολόγιο, χωρίς προτάσεις κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος άσκησε κριτική στα νέα μέτρα κατά της πανδημίας.

Το κυβερνών κόμμα καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει αν θέλει lockdown και ποια συγκεκριμένα μέτρα προτείνει, ενώ εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σαμποτάρει τους εμβολιασμούς, διά του κ. Πολάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «άτυπο lockdown», σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την εστίαση.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014. Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες.

Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lock down; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι’ αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του».

iefimerida.