«ΠΑΛΙΟΘΗΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ!». ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ 35ΧΡΟΝΗ ΕΦΗ! ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ – ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-1

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας
Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα.

Όταν η κατηγορούμενη έφυγε από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων μία πολίτης της φώναζε «παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι! Έκλεισες δυο σπίτια! Τους γονείς σου δεν τους σκέφτηκες;»

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε»

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα συμπληρωματικά στοιχεία που έρχονται στο φως, μετά τον σταδιακό έλεγχο των κινητών της αλλά και του υπολογιστή της κατηγορουμένης, οδηγούν στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσε με εμμονή εδώ και μήνες την άτυχη Ιωάννα.

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-1

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-3

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-4

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-6

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-7

vitrioli-35xroni-ston-anakriti-8 (1)

makeleio