Παπαδημούλης: Βρόμικη και ανήθικη επίθεση στο πρόσωπό μου

Για ενορχηστρωμένη επίθεση της ΝΔ στο πρόσωπό του έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στα πυρά που δέχεται για το πόθεν έσχες του. Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενέπλεξε εκ νέου δημοσιογράφους στην κριτική που του ασκείται.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι” ο Δημήτρης Παπαδημούλης απέδωσε τον όλο θόρυβο σε “ενορχηστρωμένη επίθεση από τη ΝΔ σε συνεργασία με μεγαλοδημοσιογράφους”. Επιπλέον, μίλησε για “βρόμικη και ανήθικη η επίθεση στο πρόσωπο μου”.

“Οι επενδυτικές επιλογές του κ. Παπαδημούλη, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση”, σχολίασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη από την ίδια εκπομπή.

“Εδώ και έξι εβδομάδες δέχομαι συνεχώς λάσπη, αντί να ασχολούμαστε με το σκάνδαλο της χρηματοδότησης με 20 εκατ. ευρώ και αδιαφανείς διαδικασίες, των ΜΜΕ”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Χαρακτήρισε δε τα όσα του καταλογίζονται, ως “βρόμικη κι ανήθικη επίθεση” την οποία κάνει η ΝΔ για να συγκαλύψει τα δικά της σκάνδαλα. Αναρωτήθηκε γιατί δεν έγινε καμία αναφορά σε άλλα προβληματικά πόθεν έσχες πολιτικών, εμπλέκοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

φάνηκε από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Χαρίτση και προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, εναντίον όσων τον χαρακτηρίζουν “ανέντιμο”.

Ερωτηθείς για την κριτική που δέχεται κι από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα από τον, επίσγης, ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, απάντησε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο.

Στον Δημήτρη Παπαδημούλη απάντησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία τόνισε πως οι επενδυτικές του επιλογές τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, η κ. Σπυράκη υποστήριξε ότι “αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι καλά ήταν να ελέγχει επί 5 χρόνια το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και δεν βρήκε τίποτα επειδή είναι πεντακάθαρο”. Συμπλήρωσε πως με την τακτική που έχει επιλέξει ο κ. Παπαδημούλης για να απολογηθεί, “πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα”.

πηγή: ANT1