Πόπη Τσαπανίδου: Ο χαμός του συζύγου ενώ ήταν έγκυος, τα παιδιά που μεγάλωσε μόνη και γιατί δε ξαναπαντρεύτηκε

Πόπη Τσαπανίδου: Στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση και την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος. Η ίδια παραχώρησε για ακόμη μία φορά μία άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στην απώλεια του συζύγου της. Αναλυτικότερα:

Πόπη Τσαπανίδου: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις της

«Είναι πραγματικά δύσκολο να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα τους. Είναι τραγική στιγμή. Ένιωθα μια χαρμολύπη. Χαρά που βλέπεις τα νέα παιδάκια, απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και διαπίστωση ότι το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο. Τα παιδιά γεννήθηκαν χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους. Είχε πεθάνει όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρανε λοιπόν τι είναι μπαμπάς. Πηγαίνει λοιπόν η μεγάλη μου κόρη σχολείο και εγώ πάντα έβλεπα ποιο είναι το επόμενο μάθημα που έχει. Βλέπω λοιπόν ότι έρχεται το μάθημα για την οικογένεια.

Είχε μια φωτογραφία με τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά, τον παππού και μια γάτα. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με την Εύα. Και την ρωτάω ”έτσι είναι και η δικιά μας οικογένεια;”. Μου απαντάει ”όχι η δικιά μας δεν είναι σαν κι αυτήν”. Λέω από μέσα μου ”ωραία, έχω δουλέψει καλά”. Την ρωτάω, λοιπόν, ”τι λείπει;” και μου λέει ”εμείς μαμά δεν έχουμε γάτα”. Γέλασα. Μέσα στις μεγαλύτερες καταστροφές πάντα γελάς. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι έντονα όταν είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει καλά τα κατάφερες”, εξομολογήθηκε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πόπη Τσαπανίδου: Ολόκληρη, η συνέντευξή της στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση και την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

enimerotiko