ΣΟΚ: Ο κορονοϊός έφερε το τέλος του one night stand

Η πανδημία έφερε νέα κόλπα στη σεξουαλική μας ζωή. Τα sex toys αποτέλεσαν το Άγιο Δισκοπότηρο κατά την διάρκεια της καραντίνας, το διαδικτυακό σεξ πέρασε σ’ ένα νέο επίπεδο διευρύνοντας τους ορίζοντές μας και το safe sex γίνεται πλέον το μότο της νέας δεκαετίας που διανύουμε.

Ωστόσο από τη μάχη με τον COVID-19 δεν θα βγούμε αλώβητοι. Βεβαίως το γνωρίζαμε ως ένα σημείο αλλά σταδιακά μαθαίνουμε πως θ’ αλλάξει στην πραγματικότητα η καθημερινότητά μας. Οι επιστήμονες έχουν βάλει στην «κόκκινη ζώνη» την ερωτική μας απόλαυση και μία τελευταία έρευνα έρχεται να μας φέρει τα χειρότερα. Το τμήμα δημόσιας υγείας της Νέας Υόρκης αποκάλυψε ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα διασποράς του ιού, με τα αγκομαχητά και τις βαριές ανάσες να αποτελούν το νέο «απαγορευμένο».

Οι μάσκες θα φοριούνται με την ίδια συχνότητα με τα προφυλακτικά και συγκεκριμένα οι επιστήμονες αναφέρουν πως πρέπει να γίνουμε «δημιουργικοί με τις σεξουαλικές στάσεις και τα φυσικά όρια που επιτρέπουν τη σεξουαλική επαφή, αποτρέποντας να έρθουν κοντά τα πρόσωπά μας. Κάντε το λίγο κίνκι».

«Με το φιλί ο ιός μεταδίδεται εύκολα από τον έναν στον άλλον. Αποφύγετε να φιλήσετε όποιον δεν ανήκει στις στενές επαφές σας. Τα φιλιά στον πρωκτό μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοϊό. Ο ιός που βρίσκεται στα κόπρανα μπορεί να περάσει στο στόμα σας και να προκαλέσει μόλυνση. Τα προφυλακτικά μπορούν να περιορίσουν το ενδεχόμενο επαφής με σάλιο, σπέρμα ή κόπρανα κατά τη διάρκεια του στοματικού ή του πρωκτικού σεξ. Μην αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια», είναι οι σαφείς οδηγίες τους.

Σαν να το δυσκόλεψαν λίγο το σεξ είναι η αλήθεια.

Αλλά το χειρότερο έρχεται για το one night stand. Εκείνο το σεξ της μίας βραδιάς που όλοι έχουμε τιμήσει. Οι νέες γνωριμίες οφείλουν να περιοριστούν μέσω διαδικτύου και η σεξουαλική επαφή θα είναι ηλεκτρονική. Η διασκέδαση θα περιοριστεί σε συναντήσεις μέσω καμερών και το διάλλειμα στις σεξουαλικές επαφές διά ζώσης κρίνονται απαγορευμένες. Τα sex parties και τα one night stand θα μείνουν στα στενά όρια του ηλεκτρονικού μας κόσμου και το λεγόμενο «σεξ εντός ασφαλούς κύκλου» είναι η νέα τάση. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η συμβουλή είναι όλοι όσοι κάνουν σεξ με άτομα που γνωρίζουν για πρώτη φορά, θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για συμπτώματα και να εξετάζονται σε μηνιαία βάση καθώς και 5-7 ημέρες μετά από κάθε επαφή.

Κι αν πιστεύεις πως αυτά τα λένε μόνο οι τύποι από τη Νέα Υόρκη, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι το μόνο τμήμα που το τονίζει. Το αντίστοιχο τμήμα της Ουάσιγκτον έχει την ίδια άποψη, επιμένει στο σεξ αυστηρώς δύο ατόμων και με ευλαβική προσοχή ενώ στο Σαν Φρανσίσκο τα πράγματα είναι πιο σκληροπυρηνικά με το συγκεκριμένο τμήμα να αναφέρει πως η μονογαμία είναι η μόνη λύση.

playboy