Στην αντεπίθεση περνά ο Καλογρίτσας – «Τα mail θα αποδείξουν πού και με υποδείξεις ποιων διατέθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ»

ddg

«Αδιάσειστα στοιχεία»  που αποδεικνύουν πού και με τις υποδείξεις ποιων διατέθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά «εντύπου φίλα προσκείμενου στην τότε κυβέρνηση» δηλώνει ότι θα καταθέσει στην Δικαιοσύνη ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος με δήλωση, μέσω του εκπροσώπου του, στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα,  περνώντας στην αντεπίθεση.

Ειδικότερα, με αφορμή την δικαστική διαμάχη με την εταιρία CCC, η πλευρά Καλογρίτσα, περνάει σε δήλωση-απάντηση στις καταγγελίες της λιβανέζικης εταιρίας και μεταξύ άλλων κάνει και ειδική αναφορά  στην… διαδρομή του χρήματος και των εκατομμύριων, χωρίς μάλιστα να προσδιορίζει συγκεκριμένο αριθμό αυτών. Ισχυρίζεται ότι την διαδρομή αυτή μπορεί να αποδείξει, με αδιάσειστα στοιχεία. Αναφέρει χαρακτηριστικά : «Εξίσου δε αδιάσειστα είναι και τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πού και με υποδείξεις ποιων διατέθηκαν τα κεφάλαια εκατομμύριων, προς προώθηση και προσαύξηση της αξίας εντύπου φίλα διακείμενου στην κατά τον οικείο χρόνο κυβέρνηση και τα οποία θα προσκομιστούν αρμοδίων στις δικαστικές αρχές».

Πέρα από το γεγονός ότι γίνεται λόγος για «κεφάλαια εκατομμυρίων» χωρίς να προσδιορίζεται αριθμός, η πλευρά Καλογρίτσα ισχυρίζεται, ότι θα αποδείξει και με τις «υποδείξεις ποιών» -προφανώς εννοεί ότι δεν λάμβανε υποδείξεις μόνο από τον κ. Παππά, αλλά και από άλλους – διατέθηκαν αυτά τα κεφάλαια εκατομμυρίων για την αγορά του εντύπου.

Απάντηση  στις καταγγελίες της εταιρίας CCC

Τα παραπάνω προκύπτουν μέσα από την δήλωση του εκπρόσωπου της εταιρίας συμφερόντων Καλογρίτσα, στην οποία παρουσιάζεται η εκδοχή της πλευράς του επιχειρηματία,  για την δικαστική διαμάχη του με την εταιρία CCC, η οποία διεκδικεί από τον επιχειρηματία 3 εκατομμύρια Ευρώ.

Από την πλευρά Καλογρίτσα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, η εταιρία CCC, προέβη σε ψευδής παραστάσεις ενώπιον δικαστηρίων και γι’ αυτό όπως σημειώνει οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

 Δείτε αναλυτικά την επιστολή εδώ

ddg

 

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία CCC διεκδίκησε να λάβει πίσω το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έδωσε όπως ισχυρίζεται, στον κ. Καλογρίτσα. Μάλιστα η λιβανέζικη εταιρία έχει προστρέξει και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και έχει δικαιωθεί. Ωστόσο, ο κ. Καλογρίτσας, όπως ισχυρίστηκε κατά την διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης τα χρήματα αυτά, τα έλαβε προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και αφού δεν κατέστη δυνατόν να γίνει καναλάρχης, έδωσε τα χρήματα για την εξαγορά της εφημερίδας Documento, με εντολή Νίκου Παππά.

parapolitika