Βηρυτός: Οι πρώτες αναφορές για νεκρούς! Εικόνες Αποκάλυψης μετά τις εκρήξεις (pics)

Πληροφορίες για νεκρούς έρχονται από τη Βηρυτό που σείστηκε από τουλάχιστον δύο εκκωφαντικές εκρήξεις. Κόλαση του Δάντη θυμίζουν οι εικόνες από την πρωτεύουσα του Λιβάνου. Το τεράστιο ωστικό κύμα από τις εκρήξεις έφτασε μέχρι και την Κύπρο. Σε αποθήκες στην περιοχή του λιμανιού επικεντρώνονται οι έρευνες.

Δύο ισχυρότατες εκρήξεις συγκλόνισαν το απόγευμα της Τρίτης (04,.08.2020) το λιμάνι της Βηρυτού. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 νεκρούς νεκρούς, μετά τις αρχικές που μιλούσαν μόνο για πολλούς τραυματίες. Σοκάρουν οι εικόνες από την πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος συντάραξε πολλούς τομείς της Βηρυτού. Τζάμια καταστημάτων και σπιτιών έσπασαν σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Το πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι κατέρρευσαν μπαλκόνια. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι καταστράφηκαν και τα γραφεία του CNN στη λιβανέζικη πρωτεύουσα. Οι υπηρεσίες του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου απευθύνουν συνεχείς εκκλήσεις για αίμα.

Ανεπίσημες πηγές μιλούν για τουλάχιστον 10 νεκρούς και για περισσότερους από 50 τραυματίες.

Ήταν τόσο τρομερές οι εκρήξεις, που τα ωστικά τους κύματα διέσχισαν την απόσταση και έφτασαν μέχρι και την Κύπρο. Κάτοικοι του νησιού είπαν ότι άκουσαν τους κρότους, που προέρχονταν, φυσικά, από τη Βηρυτό.

newsit