Βιτριόλι: Η “σημαδεμένη” ημερομηνία για την επίθεση και η… ανατροπή – Νέα στοιχεία για την 35χρονη

Πάνω από ένα μήνα νωρίτερα θα είχε κάνει την επίθεση της η 35χρονη αλλά η καραντίνα… χάλασε τα σχέδια. Η ημερομηνία που “σημάδεψε” και ο συμβολισμός της. Καφετζούδες, χαρτορίχτρες και “λευκή μαγεία”.

Οι προβλέψεις της καφετζούς, το lockdown που έφερε ο κορονοϊός φαίνεται πως χάλασαν τα αρχικά σχέδια της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι.

Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από τα ιδιόχειρα σημειώματα, που βρέθηκαν στο σπίτι της στου Ζωγράφου, ως πιθανότερη αρχική ημερομηνία της φρικιαστικής της επίθεσης ήταν 8η Απριλίου.

Τα στοιχεία “τρέχουν” ενώ… δεν βγάζει τσιμουδιά

Όσο η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι κρατά το στόμα της κλειστό, τόσο η επεξεργασία των στοιχείων που αποκαλύπτονται από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, αποδεικνύουν την ενοχής της.

Πλέον η οποιαδήποτε κουβέντα της θεωρείται για εκείνους περιττή, ενώ το μόνο στοιχείο που τους απασχολεί και αναζητούν, είναι το θερμός που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι, την 20η Μαϊου στην Καλλιθέα, εναντίον της 34χρονης Ιωάννας και το οποίο αποτέλεσε το “όπλο” της επίθεσης, καθώς το εσωτερικού του ήταν γεμάτο από βιτριόλι.

Από την άλλη σημαντικό στοιχείο των ερευνών, αποτελούν τα ιδιόχειρα σημειώματα που κρατούσε από κάθε επίσκεψη σε καφετζού και χαρτορίχτρες και τα οποία αποκαλύπτονται συνεχώς. Μέσα σ αυτά αποδεικνύεται το μέγεθος της εμμονής της 35χρονης, απέναντι στην αδιαφορία που συνεχώς ένιωθε από τον 40χρονο άνδρα για τον έρωτά της και τις αμφιβολίες που στοίχειωναν το μυαλό της γύρω από την διαδικτυακή του σχέση με την 34χρονη Ιωάννα.

Οι φαντασίες για την… λήξη της κακοτυχίας στις 8 Απριλίου

Σε ένα από τα σημειώματα αυτά, που για εκείνη ήταν πολύ σημαντικό για το “χτίσιμο” μιας ψεύτικης και κατα φαντασίαν ευτυχισμένης ζωής στο πλευρό του 40χρονου, αναφέρεται πως η κακοτυχία της πάνω στο θέμα που την απασχολούσε, θα κρατούσε μέχρι τις 8 Απριλίου, όπως γράφει και πως μετά όλα θα ήταν εντάξει.

Και αυτό αποδεικνύει πως η 35χρονη ήταν πλέον αποφασισμένη για την πράξη της αυτή, την οποία και σχεδίαζε αρκετό διάστημα νωρίτερα, μόνο που η πανδημία της χάλασε εντελώς τα σχέδια.

Πιο συγκεκριμένα γράφει στο σημείωμα της κατά την διάρκεια της επίσκεψη της στην καφετζού: «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Καταλυτική ημερομηνία η 8η Απριλίου

Μπορεί στο σημείωμα αυτό η 35χρονη να μην αναγράφει την ακριβή ημερομηνία της επισκέψεως της στην καφετζού όπως έκανε με τις χαρτορίχτρες, ωστόσο είναι αρκετό για να υποψιαστεί κάποιος, πως με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχε πλάσει, η 8η Απριλίου ημέρα Τετάρτη, ήταν η καταλυτική για εκείνη ημερομηνία και η μέρα που θα τελείωνε μια και καλή με το “εμπόδιο” – που είχε δημιουργήσει στο μυαλό της – και άκουγε στο όνομα Ιωάννα.

Από την άλλη ούτε και το διήμερο εκείνο του Μαϊού 19, 20 που σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό, που αντλήθηκε από κάμερες της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα, απέναντι από την δουλειά της 34χρονης, ήταν μια τυχαία επιλογή, καθώς όπως εξηγούν στο newsit.gr ειδικοί και οι δυο ημερομηνίες καταλήγουν σε ζυγό αριθμό, αλλά και η Τετάρτη ως μέρα ταίριαζε απόλυτα με τα λόγια που είχε ακούσει την σατανική εκείνη ημέρα στην εξήγηση του καφέ.

newsit