Ζένια Μπονάτσου: Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου – “Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε θυσίες”

Ζένια Μπονάτσου: Πρόκειται για την κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, καθώς και της Μάρθας Κουτουμάνου. Η Ζένια βρίσκεται στο νησί της Μυκόνου. Ο λόγος της παραμονής της στον πολυτελή προορισμό πολλών διάσημων, δεν είναι άλλος από το να δουλέψει ως σερβιτόρα σε γνωστό bar – restaurant. Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα «On time». Αναλυτικότερα:

Ζένια Μπονάτσου: Τι ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή της

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη νέα της εργασία στο χώρο της εστίασης, λέγοντας πως: «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Ζένια Μπονάτσου: Τι δήλωσε στη συνέχεια

«Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

Ζένια Μπονάτσου: Επανασύνδεση Mαρίας Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτουμάνου

Μετά την κόντρα, τα εξώδικα και τις δηλώσεις, οι δυο κόρες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, τα ξαναβρήκαν. Tην επανασύνδεσή τους έκανε γνωστή η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από τα προσωπικά της social media γράφοντας πάνω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται εκείνη, η Μάρθα Κουτουμάνου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις.

Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς»! Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο του 2019 η σχέση των δυο αδελφών είχε περάσει κρίση μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Τον Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρούν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους… όμως τέλος καλό, όλα καλά.

enimerotiko