Τραγικό τροχαίο για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες!

Τραγικό τροχαίο για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες!

Καλεσμένος στο Πρωινό, βρέθηκε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε.

Την περσινή σεζόν ο τηλεοπτικός Νικηφόρος,είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τη μηχανή του, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο .

«Ευτυχώς όλα καλά από τη στιγμή που είμαι εδώ και περπατάω. Έπεσα στην Αττική Οδό με τη μηχανή, σε ένα τούνελ μέσα. Καρφώθηκα στον τοίχο. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει.Είχε νερά και γλιστρούσε. Ήταν στροφή και έγειρε η μηχανή. Η πρώτη σκέψη μου, με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει το παντελόνι, είπα πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ.

Για κάποιο λόγο σκέφτηκα τη δουλειά. Είναι κάποια επεισόδια στα οποία λίγο κουτσαίνω. Το κλέψαμε με πλάνα. Μου έκανε καλό η καραντίνα, γιατί έκανα αποθεραπεία.

Τώρα είμαι αρκετά καλά. Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο μου καλύψαν το πρόσωπο για να μη κυκλοφορήσει. Εγώ δεν το είπα ούτε στη μητέρα μου. Το κράτησα κρυφό για να μη τη στενοχωρήσω. Η απόφαση η δική μου ήταν να το περάσω μόνος μου» είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.