«Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι»: Θρίλερ για την ζωή πρωταγωνίστριας του “Καφέ της Χαράς”

Η ηθοποιός, Μαριαλένα Ροζάκη, από την σειρά το “Καφέ της Χαράς” βρέθηκε καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε πολλές από τις ανησυχίες της.

Η τηλεοπτική «αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη», αποκάλυψε: «Με μισούνε λίγο, δεν με θέλουν»

Η τηλεοπτική Αρετή, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δέχεται διαδικτυακές απειλές. Αυτό λόγω του ρόλου της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς». Μάλιστα πρόσφατα ανακαλύψαμε και ένα τεράστιο λάθος στην πολυαγαπημένη σειρά, που δεν είχατε παρατηρήσει.

Η Αρετή είπε: «Με μισούν λίγο, δεν με θέλουν. Έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram χθες στο οποίο μου έγραφαν: “Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι”. Εντάξει παιδιά, δεν φταίω κι εγώ, ηθοποιός είμαι. Σε τέτοια δεν απαντάω, αλλά θεωρώ ότι ακόμα κι αυτό είναι μια επιτυχία του ρόλου, γιατί καλώς ή κακώς η Αρετή μπαίνει ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι, τη Βάλια και τον Μάνο».

Αποκαλύψεις-σοκ του Χάρη Ρώμα για «Καφέ της Χαράς» και «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)

O Χάρης Ρώμας μίλησε στο Πρωινό του ANT1 λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» το οποίο θα επαναπροβληθεί από τον Οκτώβριο. Ενώ, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές του επιλογές, αλλά και για τα δημοσιεύματα με το AIDS.

Στη συνέντευξη αυτή ο ηθοποιός έδωσε διευκρινίσεις για την αποκάλυψη σχετικά με το ρόλο που είχε προτείνει στην Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός ήταν στις υποψήφιες για τον ρόλο της «Ελένης» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Είχαμε κάνει πρόταση στη Ναταλία Δραγούμη για το Κωνσταντίνου και Ελένης. Όταν κάνεις ένα καστ πρέπει να έχεις 2 και 3 εκδοχές στο μυαλό σου. Θυμάμαι ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης ήθελα να γίνει ή με την Ελένη Ράντου ή με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, έγινε με την Ελένη Ράντου. Ήταν μια εκδοχή και η Ναταλία», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Για το Καφέ της Χαράς είχαμε στο μυαλό μας και τη Δήμητρα Ματσούκα και μάλιστα συνάντησα μια μέρα τη μητέρα της και μου λέει: Πόσες φορές παιδί μου της έχω πει τι βλακεία έκανες και δεν πήρες τότε τον ρόλο της Χαράς».