Χάρης Ρώμας: «Με τον άνθρωπό μου είμαστε μαζί 10 χρόνια» – Σκέφτεται τον γάμο;

Άκρως αποκαλυπτικός

Ο Χάρης Ρώμας ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή DOT και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άνθρωπό του, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια και ζουν μία υπέροχη ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα και έτσι δε φοβήθηκε να κάνει μερικές “ζουμερές” αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και για τον άνθρωπο που τον έχει κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς «Το καφέ της Χαράς», σχολίασε όλες τις στιγμές κατά τις οποίες έχει πληγωθεί, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν γάμο που είχε κάνει και κράτησε πολύ λίγο. Τις προάλλες ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας είχε κάνει ένα συγκλονιστικό σχόλιο για την Ελένη Τοπαλούδη.

Αυτά αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τον άνθρωπό του

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας σύντροφος

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί κάποια στιγμή λέγοντας: «Ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».