Βικτώρια Καρύδα: Πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του άνδρα της (φωτό)

Μνήμες από την τραγική εκείνη νύχτα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου του 2018 ξύπνησαν και πάλι την Τετάρτη, 01.07.2020, για την Βικτώρια Καρύδα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ωστόσο προσπάθησε να κρατήσει όσο μπορούσε την ψυχραιμία της, με τις σκηνές από το μοιραίο βράδυ να έχουν στοιχειώσει πλέον το μυαλό της.

Και πώς να τις ξεχάσει άλλωστε, όταν την ώρα της δολοφονίας του εκείνη ως επαγγελματίας μοντέλο περπατούσε αγέρωχη πάνω στην πασαρέλα με δημιουργίες του αγαπημένου της οίκου μόδας Kathy Heyndels, για τις ανάγκες του εντυπωσιακού σόου της Athens Xclusive Designers Week που είχε στηθεί στο Ζάππειο.

Οι στιγμές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το πανέμορφο μοντέλο πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί έξω από το σπίτι της στη Βούλα από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της Γιάννη Μακρή, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα σχετικά. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η ξανθιά καλλονή έχασε την γη κάτω από τα πόδια της.

Όσα είχε πληροφορηθεί ήταν 100% αλήθεια με την ίδια να είναι αναγκασμένη να αποχαιρετήσει έτσι βίαια τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο αγαπημένων της παιδιών.

Από τότε και μέχρι σήμερα πρώτη μέρα της δίκης, η οποία διακόπηκε για τις 9 Ιουλίου, η θλίψη και ο πόνος είναι λες και έχουν φωλιάσει στο βλέμμα της, με την Βικτώρια Καρύδα να καταβάλλει προσπάθειες να δείχνει δυνατή για τα βλαστάρια της, καρπούς του παντοτινού της έρωτα για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Μακρής και η Βικτώρια Καρύδα γνωρίστηκαν στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2010. Από τότε μέχρι και την φρικτή μέρα της δολοφονίας του ήταν αχώριστοι, ενώ καρποί του έρωτα τους είναι τα δυο τους παιδιά η Αλεξάνδρα και ο Αχιλλέας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016 με παρανυφάκια τα δυο του παιδιά. Το μοντέλο όπως έχει δηλώσει η μέρα του γάμου της ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στον άντρα της και τα παιδιά τους. Δυστυχώς όμως λίγα χρόνια αργότερα η μοίρα ήθελε να γράψει το κοινό τους φινάλε με τα πιο μελανά λόγια, με την Βικτώρια να συνεχίζει την ζωή της, έχοντας τον Γιάννη Μακρή αντί στο πλευρό της όπως είχε συνηθίσει για πάντα στην καρδιά της.

pronews